Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення RASFF стосовно виявлення залишків пестицидів, включаючи хлорпірифос, у жасмині (походженням з Китаю),  що експортувався з Федеративної Республіки Німеччини.

Повідомлення RASFF стосовно виявлення залишків пестицидів, включаючи хлорпірифос, у жасмині (походженням з Китаю), що експортувався з Федеративної Республіки Німеччини.

До Головного управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 18.01.2024 № 11.1.3-21/1282 щодо інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 15 січня 2024 року № 2023.8800-fup 17.

11:22 07.02.2024

Щодо скасування заборони  на припинення постачання електроенергії побутовим споживачам

Щодо скасування заборони на припинення постачання електроенергії побутовим споживачам

Товариство з обмеженою відповідальністю «МИКОЛАЇВСЬКА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» (надалі – Товариство) є єдиним постачальником універсальних послуг на території Миколаївської області, який здійснює постачання електричної енергії побутовим споживачам Миколаївської області.

11:21 07.02.2024

Щодо протидії поширення  неякісних препаратів

Щодо протидії поширення неякісних препаратів

     Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на виконання пункту 2.1 Меморандуму про партнерство та співпрацю між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з метою інформування та протидії поширенню неякісних препаратів, у тому числі ветеринарних препаратів, дієтичних добавок, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей контролю ваги, які мають невідповідну якість, надає копію повідомлення від Держлікслужби в рамках міжнародної взаємодії та обміну інформацією:

11:12 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора