Прибузька сільська рада
Миколаївська область

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі : "Автомобілі легкові пікапи вживані " код ДК 021:2015: 34110000-1 — Легкові автомобілі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 08.04.2024 16:42
Кількість переглядів: 23

Прибузька сільська рада

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі : "Автомобілі легкові пікапи вживані "
код ДК 021:2015: 34110000-1 — Легкові автомобілі,
розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Прибузька сільська рада . 56445, Україна , Миколаївська обл., Вознесенський р-н, село Прибужжя, ЄДРПОУ 04375041. Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

"Автомобілі легкові пікапи вживані " код ДК 021:2015: 34110000-1 — Легкові автомобілі

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-04-04-008127-a

Замовник здійснює  закупівлю автомобілів для забезпечення транспортних ресурсів . (відповідно до Програми забезпечення   , мобілізаційної підготовки , мобілізації та оперативного реагування на загрози на території Прибузької сільської ради на 2021-2025 рр.)

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість - 1 430 000,00 грн. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

Очікувана вартість у бюджетній потребі на закупівлю товару, а саме: "Автомобілі легкові пікапи вживані " код ДК 021:2015: 34110000-1 — Легкові автомобілі,  визначалася шляхом проведення аналізу цін на ринку, зокрема, шляхом використання сайтів, на яких здійснюється продаж автомобілів.

Також на вимогу Замовника  , до вартості автомобілів повинно бути включено  їх повне  технічне обслуговування, перед поставкою автомобіля Замовнику
У тому числі проводилися ринкові консультації, спілкування з продавцями еквівалентних автомобілів.
За результатами проведеного аналізу, було визначено розмір орієнтовної суми потреби для придбання автомобілів

Розмір бюджетного призначення: 1 430 000,00 грн згідно рішення сесії Прибузької сільської ради №32 від 20.02.2024 року

 

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
 

Рік випуску автомобілів  повинен бути від  2010 року.
Кількість – 2 одиниці.
Строк поставки товару - До 31.07.2024р

 

Марка:  Mitsubishi L200  дизельний , пікап вживаний (або еквівалент)

Повнопривідний, механіка,  пробіг не більше 250 тис.км.

Об`єм двигуна, - не менше 2,4 см³,

Замовник вказує марку  (або еквівалент)  тому, що відповідно пункту 4 статті 23 Закону №922 Технічні специфікації не повинні містити посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва. У разі якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим та містити вираз "або еквівалент".

 

Обґрунтування, щодо  обраної  конкретної  марки:  Обґрунтування необхідності посилання на конкретну торгову марку (виробника тощо) — замовник здійснює закупівлю товару із встановленням посилань на торгову назву конкретного виробника, оскільки таке посилання є необхідним для здійснення закупівлі товару,
 

Існує декілька причин, чому замовнику необхідно закупити автомобіль марки Mitsubishi L200:

  1. Надійність: автомобіль відомий своєю надійністю та довговічністю. Він добре переносить важкі умови експлуатації, що робить його ідеальним вибором для робочих потреб або для використання на непростих дорогах.
  2. Висока прохідність: Завдяки своєму високому кліренсу та повнопривідній системі, Mitsubishi L200 добре справляється з бездоріжжям та складними дорожніми умовами, що може бути корисним у сільській місцевості.
  3. Економічність: Враховуючи свої властивості та функціональність, даний автомобіль  є  економічним в експлуатації.
    Mitsubishi L200  який за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника. Тому для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, Замовником було прийнято рішення  провести закупівлю саме даного товару.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора