Прибузька сільська рада
Миколаївська область

Проект рішення Прибузької сільської ради "Про встановлення місцевих податків та зборів на території Прибузької сільської ради на 2023 рік"

Дата: 18.05.2022 09:43
Кількість переглядів: 143

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Фінансовий відділ Прибузької сільської ради, з метою дотримання  вимог бюджетного та податкового законодавства, підготовив проект регуляторного акту – «Про місцеві податки і збори на  2023  рік» , який регулюватиме економічні відносини, пов’язані з нарахуванням та сплатою окремих місцевих податків, зокрема, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Дане рішення буде застосовуватись з 01.01.2023 податкового (звітного) року.

Водночас, повідомляємо, що 18  травня 2022 року на інформаційному інтернет-порталі Прибузької сільської ради https://gromada.org.ua/gromada/prybuzka/ в розділі «Регуляторна політики» оприлюднений вищезазначений проект регуляторного акту .

Фінансовий відділ Прибузької сільської ради є розробником даного проекту регуляторного акту та буде протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту (до 18 червня 2022 року включно) приймати пропозиції та зауваження до нього. Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Миколаївська область, 56445 с. Прибужжя, вул. Акмечетська, 50 або на електронну скриньку: finps@ukr.net

В листах необхідно зазначити й контактну інформацію. Пропозиції та зауваження, які надано анонімно, розглядатись не будуть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора